2023 CFMOTO CFORCE 450 na vrhu vstopnega segmenta

2023 CFMOTO CFORCE 450 na vrhu vstopnega segmenta

24.01.2023

ATV od 400 ccm u obitelji CFMOTO na vrhu su početnog segmenta zahvaljujući svojim visokim tehničkim karakteristikama i vrhunskom dizajnu. Sveobuhvatan paket modernih značajki pretvara modele CForce 450 s jednim i dva sjedala u prave partnere za terenski rad i rekreaciju. Ova terenska vozila 4x4 izvrsni su saveznici za vozače številonike jer se njima lako upravlja. Osim toga, nude prednost niskih troškova održavanja zahvaljujući vrhunskim komponentama.

 

 

CFMOTO CFORCE 450 poganja tekočinsko hlajeni enovaljni 4-taktni motor SOHC s 4 ventili in vbrizgavanjem goriva (Bosch EFI), ki lahko proizvede do 31 KM, kar je dovolj za vznemirljivo vožnjo po neurejenih terenskih cestah. Motor je povezan s samodejnim menjalnikom CVTech P/R/N/H/L. Vozniku sta na voljo električni zagon in izbirni pogon 2WD/4WD/4WD Lock. 
 
Za premagovanje ovir na grobem in spremenljivem terenu je CFORCE 450 opremljen z neodvisnim vzmetenjem podvozja z dvojnimi A-ramenami ter nastavljivimi oljnimi blažilniki spredaj in zadaj.
 
Izjemno zavorno moč zagotavljajo zmogljive hidravlične kolutne zavore. 
Obsežen seznam standardne opreme je še ena od zanimivosti štirikolesnika CFMOTO CFORCE 450: 12-palčna jeklena platišča, večnamenski LCD-zaslon, združljiv z aplikacijo CFMOTO Ride, vhod USB, motorna zavora, halogenski žarometi s poudarki LED in zadnje luči LED ter 12-voltna vtičnica. Težki jekleni nosilci z nosilnostjo 34 kg spredaj in 45 kg zadaj dodajajo dodatno uporabnost. Nenazadnje je CFORCE 450 na voljo v treh privlačnih barvah: Sky Blue, Rocket Red in Hunter Green. 
 
Zaradi številnih funkcij in napredne tehnologije je CFMOTO CFORCE 450 močan konkurent v svojem razredu. Če potrebujete vstopni ATV, ki je okreten in zabaven za vožnjo, ali pa želite praktično in učinkovito orodje za opravljanje gospodinjskih opravil, je CFMOTO CFORCE 450 prava rešitev!