SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT - glavne značilnosti

SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT - glavne značilnosti

14.07.2023

ZFORCE 950 SPORT je najnovejši član linije športnih vozil CFMOTO side-by-side, ki ga odlikujejo napredna zasnova in vrhunska zmogljivost v svojem razredu, vrhunske komponente ter neverjetna vrednost v kompaktnem in celovitem paketu.

 

Dinamična evolucija. Ta SSV CFMOTO je zasnovan za premikanje meja do skrajnosti s čistim zagonom in varnim pristankom. Ohranil je štiritaktni, 963-kubični, tekočinsko hlajeni V-dvojni motor iz predhodnika in ima EFI, elektronsko pospeševanje in menjalnik CVT, ki je uglašen tako, da zagotavlja več moči za nepredvidljive terenske pustolovščine, polne adrenalina. Motor razvije največ 85 KM. Voznik se lahko glede na potrebe odloči za enega od dveh načinov moči (športni/normalni).

ZFORCE 950 SPORT odlikuje dinamična oblika z agresivnimi in mišičastimi linijami, ki kažejo, da je vozilo 4x4 pripravljeno na vse ovire na razgibanem terenu. Nastavitev vzmetenja je nova in zagotavlja gladko vožnjo ter večjo zmogljivost. Izboljšana je manevrirnost, ki omogoča 0,5 metra tesnejše zavoje. Serijsko je na voljo serijski servo volanski mehanizem EPS z dvojnim načinom delovanja, ki prispeva k udobju na dolgih razdaljah. Nastavljivo vzmetenje z dolgim hodom spredaj in zadaj je prednost na težko dostopnih razgibanih terenih. Zadnje vzmetenje Quadlink in togost krilne gredi zagotavljata večjo stabilnost pri visokih hitrostih in več udobja. Vzmetenje je mogoče prilagoditi "na stežaj", brez uporabe orodja.

5-palčni večnamenski zaslon TFT z izbirnimi uporabniškimi vmesniki in prikazno vrstico, ki spreminja barvo glede na potovalne informacije. Standardna povezljivost Bluetooth omogoča obveščanje o klicih.

 

Dva predala za shranjevanje na vsaki strani konzole ponujata skupno prostornino 18 litrov. Prtljažni prostor na zadnji strani s pokrovom ponuja 158 litrov prostora za shranjevanje. Nosilnost 150 kg za daljše pustolovščine ali ekspedicije v dvoje.

Standardni paket dopolnjujejo luči LED RIDEVISION, 1587-kilogramski vitel, streha, odbijači ... številna oprema, ki jo drugi proizvajalci vozil side-by-side prepuščajo poprodajnemu trgu.

 

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT je na voljo v naslednjih barvah: Tundra Grey/Nebula Black/Lava Orange.


Na športni SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT se lahko zanesete za dinamično in adrenalinsko vožnjo.