Naslednje možnosti so obvezne:

CFMOTO ZForce 950 Sport

Izberite barvo:

Hunting
Sand
Snow
Trail
Work
Homologacija "Traktor"

Homologacija "Traktor"

Možnost zunanjega zaračunavanja

Možnost zunanjega zaračunavanja

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost najema

Možnost najema

Zahteva za testno vožnjo

Zahteva za testno vožnjo

Garancija 2 leti

Garancija 2 leti

Cena po ceniku

15.368 € *z DDV

14.293 € *z DDV

Slike izdelkov, predstavljene na spletnem mestu, so namenjene predstavitvi in se lahko na kakršen koli način (barva, videz itd.) razlikujejo od slik dobavljenih izdelkov, prav tako lahko vsebujejo manjša odstopanja od slik in opisov, predstavljenih na spletnem mestu.

* Ponudbe so na voljo do odprodaje zalog


Opis

ZFORCE 950 Sport je povsem nov igralec v ponudbi športnih vozil side-by-side znamke CFMOTO.  Zvest svoji prepoznavni in napredni zasnovi ponuja vrhunsko zmogljivost, vrhunske komponente in izjemno vrednost v kompaktnejšem paketu. naj se vaši čuti dvignejo v nove višave in naj bo današnji dan vaš trenutek.

Standardne lastnosti:

Motor: V-Twin, s hladilno tekočino
Menjalnik: avtomatski CVTech P/R/N/H/L
Sprednje vzmetenje: Neodvisno dvoročno prednje vzmetenje: Neodvisno dvoročno prednje vzmetenje
Zadnje vzmetenje: Neodvisno, dvojno A-rameno
Hidravlične kolutne zavore.

Prikazana moč je proizvajalčeva deklarirana moč in se lahko razlikuje od homologacijske moči, ki jo razvije vozilo zaradi tovarniške omejitve moči zaradi skladnosti s predpisi. Za več podrobnosti glejte tukaj.

 

Zgodovina CFMOTO

Podjetje Zhejiang CF Moto Power ima sedež v kitajskem mestu Hangčou, približno 1,5 ure vožnje iz Šanghaja. Tovarna »CFMoto« je specializirana za izdelavo vodno hlajenih motorjev s prostornino od 125 do 800 cm3, motornih koles in skuterjev, štirikolesnikov ter vozil side-by-side. CFMoto se ponaša z več kot 20 leti izkušenj v panogi in zagotavlja vrhunsko izdelavo z izjemno napredno tehnologijo, zato je vodilno podjetje na svojem področju na Kitajskem.  

Leta 2009 je podjetje CFMoto prejelo naziva tehnološko najnaprednejše tovarne s proizvodno zmogljivostjo 800.000 motorjev in 600.000 vozil. Podjetje »CFMoto« z močno razširjeno distribucijsko mrežo po Evropi, Severni in Južni Ameriki, Avstraliji, Novi Zelandiji in Afriki je pridobilo ugled in prepoznavnost, zato si nenehno prizadeva za vedno nove inovacije ter se želi razlikovati od konkurence. Ta prednost pred konkurenco izhaja iz nenehnega truda za inovacije, in to že 20 let. Ekipa 1000 strokovnjakov zagotavlja trajnosten in zdrav razvoj podjetja CFMoto, da le-to nenehno ostaja na vodilnem mestu v panogi. 

Podjetje CFMoto je doslej razvilo več kot 12 modelov in proizvedlo pet tipov tekočinsko hlajenih motorjev, za katere je pridobilo ustrezne licence. Ker je podjetje CFMoto pridobilo certifikat skladnosti s standardom ISO 9001:2000, morajo vsi izdelki prestati 20.000-kilometrski test. Certifikati EEC, EPA in DOT še dodatno potrjujejo to vrhunsko kakovost. 

CFMoto nenehno išče partnerje po vsem svetu. To jim bo tudi v prihodnje zagotavljalo vodilno mesto v panogi. 

Testna vožnjaKontakt