Naslednje možnosti so obvezne:

CFMOTO UFORCE 1000

Izberite barvo:

Homologacija "Traktor"

Homologacija "Traktor"

Garancija 2 leti

Garancija 2 leti

Možnost zunanjega zaračunavanja

Možnost zunanjega zaračunavanja

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost najema

Možnost najema

Zahteva za testno vožnjo

Zahteva za testno vožnjo

Cena po ceniku

17.420 € *z DDV

16.201 € *z DDV

Slike izdelkov, predstavljene na spletnem mestu, so namenjene predstavitvi in se lahko na kakršen koli način (barva, videz itd.) razlikujejo od slik dobavljenih izdelkov, prav tako lahko vsebujejo manjša odstopanja od slik in opisov, predstavljenih na spletnem mestu.

* Ponudbe so na voljo do odprodaje zalog


Opis

CFMOTO UFORCE 1000 side-by-side je opremljen z zmogljivim motorjem V-Twin s 1000 cm3 in 79 KM. Vozniku in potnikom ponuja obilo užitka. Zasnovan za najzahtevnejša opravila na zahtevnem terenu. 

Lastnosti: 

 • Vrsta motorja: V-Twin, tekočinsko hlajeni, 4-taktni, SOHC, 8-ventilski
 • Gibna prostornina: 963 cm3
 • Največja moč: 79 KM pri 7000 vrt./min
 • Klop za tri osebe
 • Več velikih in zaprtih predalov za shranjevanje
 • Velik zaboj v prtljažniku
 • Elektronski nadzor plina »drive-by-wire« = gladko upravljanje
 • »Gullwing« sprednji A-roki za čim večji odmik od tal
 • Visokozmogljivi projekcijski LED-žarometi
 • Dnevne LED-luči in zadnje luči
 • Sprednji priklop
 • Streha in zaščita celotnega podvozja

Vključena dodatna oprema v osnovni ceni: varnostni pasovi, streha, vitel, aluminijasta platišča, priklop, servokrmiljenje EPS.

To vozilo lahko vozite z vozniškim izpitom kategorije B.

Homologacija T1b (registracija pri pooblaščenem organu)

Zgodovina CFMOTO

Podjetje Zhejiang CF Moto Power ima sedež v kitajskem mestu Hangčou, približno 1,5 ure vožnje iz Šanghaja. Tovarna »CFMoto« je specializirana za izdelavo vodno hlajenih motorjev s prostornino od 125 do 800 cm3, motornih koles in skuterjev, štirikolesnikov ter vozil side-by-side. CFMoto se ponaša z več kot 20 leti izkušenj v panogi in zagotavlja vrhunsko izdelavo z izjemno napredno tehnologijo, zato je vodilno podjetje na svojem področju na Kitajskem.  

Leta 2009 je podjetje CFMoto prejelo naziva tehnološko najnaprednejše tovarne s proizvodno zmogljivostjo 800.000 motorjev in 600.000 vozil. Podjetje »CFMoto« z močno razširjeno distribucijsko mrežo po Evropi, Severni in Južni Ameriki, Avstraliji, Novi Zelandiji in Afriki je pridobilo ugled in prepoznavnost, zato si nenehno prizadeva za vedno nove inovacije ter se želi razlikovati od konkurence. Ta prednost pred konkurenco izhaja iz nenehnega truda za inovacije, in to že 20 let. Ekipa 1000 strokovnjakov zagotavlja trajnosten in zdrav razvoj podjetja CFMoto, da le-to nenehno ostaja na vodilnem mestu v panogi. 

Podjetje CFMoto je doslej razvilo več kot 12 modelov in proizvedlo pet tipov tekočinsko hlajenih motorjev, za katere je pridobilo ustrezne licence. Ker je podjetje CFMoto pridobilo certifikat skladnosti s standardom ISO 9001:2000, morajo vsi izdelki prestati 20.000-kilometrski test. Certifikati EEC, EPA in DOT še dodatno potrjujejo to vrhunsko kakovost. 

CFMoto nenehno išče partnerje po vsem svetu. To jim bo tudi v prihodnje zagotavljalo vodilno mesto v panogi. 

Testna vožnjaKontakt