2023 CFMOTO ZFOCE 800 TRAIL popolno vozilo za dinamično doživetje

2023 CFMOTO ZFOCE 800 TRAIL popolno vozilo za dinamično doživetje

24.01.2023
CFMOTO ZFOCE 800 TRAIL 2023 je popolno vozilo za dinamično doživetje na vsaki terenski vožnji. To športno vozilo SSV prinaša celo vrsto posodobitev, vključno z novo zunanjo podobo, 14-palčnimi litimi platišči, nadgrajenimi športnimi sedeži in neodvisnim zadnjim vzmetenjem z dvojnimi A-ramenami, ki vodljivost na razgibanem terenu dvignejo na višjo raven. 
 
Kar zadeva pogonski sklop, je model CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL side-by-side zasnovan na tekočinsko hlajenem 800-kubičnem 8-ventilskem 4-krmnem motorju SOHC V-Twin z vbrizgavanjem goriva, ki lahko proizvede 62 konjskih moči. Vozniki uživajo v prednostih samodejnega menjalnika CVTech P/R/N/H/L in izbirnega pogona 2WD/4WD/4WD Lock.
 
 
Podvozje modela Trail SSV je spredaj opremljeno z neodvisnim vzmetenjem z dvojnimi A-ramenami, zadaj pa z vzmetenjem TTA z nastavljivimi plinskimi amortizerji. Paket dopolnjujejo zmogljive hidravlične kolutne zavore. Hod vzmetenja je izboljšan, saj se je spredaj povečal za 26 mm (na 255 mm). Hod zadnjega vzmetenja je 300 mm. Daljša medosna razdalja (254 mm) zagotavlja izjemno stabilnost, obenem pa ohranja legendarno okretnost v zavojih. 
 
Širina 50" daje prednost vožnji po najožjih poteh, zato je ta side-by-side idealen partner za vožnjo po tehničnih in zavitih gorskih poteh. Voznik lahko uživa tudi v prednostih servo krmiljenja EPS. Žarometi za meglo visoke jakosti in žarometi LED osvetljujejo pot v temnih nočeh.
 
 
 
Še ena posebnost je 5-palčna digitalna instrumentna plošča, ki ima popolnoma novo zasnovo UX. Novost je tudi zaslon z različnimi barvnimi shemami in uporabniškim vmesnikom, poleg tega pa sta na voljo dva načina delovanja, SPORT in NORMAL. Voznik ima na voljo standardno povezavo Bluetooth za sprejemanje klicev in obvestil. Sodobni potniki v kabini bodo cenili robustnejša vrata 1/2, nastavljive športne sedeže in tritočkovne varnostne pasove. 
 
Druge standardne funkcije: kabina s certifikatom ROPS, vlečna kljuka, 26-palčne pnevmatike, podaljšani odbijač, vitel, nerf palice, odbijači, vetrobransko steklo, zadnji zaboj za tovor, aluminijasta streha, komplet za snorkel in avdio sistem. 
 
Na voljo so barvne možnosti: Galaxy Grey, Nebula Black, Royal Blue.