2023 CFMOTO CFORCE 1000 OVERLAND

2023 CFMOTO CFORCE 1000 OVERLAND

24.01.2023
ATV CFMOTO CFORCE 1000 OVERLAND v sezoni 2023 ponuja več možnosti tako za uporabnost kot za vožnjo ali dirkanje. Model Overland je že od svojega prvenca na trgu 1000-kubičnih ATV-jev dosegel uspeh s številnimi funkcijami, zaradi katerih je idealen za kampiranje in rekreacijo. 
 
Model CFMOTO CForce 1000 Overland poganja 963-kubični, tekočinsko hlajeni V-twin 4-taktni SOHC 8-ventilski motor z vbrizgavanjem goriva, ki zmore razviti 79 KM. Voznik ima na voljo električni zagon in prednosti samodejnega menjalnika CVTECH P/R/N/H/L. Med ključnimi značilnostmi tega velikega štirikolesnika iz družine CFMOTO je oprema podvozja z neodvisnim sprednjim vzmetenjem v obliki A-ramena in nastavljivimi plinskimi blažilniki. Izjemno zavorno moč zagotavljajo zmogljive hidravlične kolutne zavore.
 
Standardni paket vključuje:
- 14-palčna platišča z beadlock 
- zmogljive odbijače spredaj in zadaj
- celoten zaščitni ščit iz HDPE
- aluminijasto ploščo visoke trdnosti na sprednjem delu
- terenske pnevmatike CST Clincher
- odstranljivi zaboji za tovor
- nosilci iz jeklenih kompozitov 
- žarometi LED za boljšo vidljivost; poudarjene meglenke LED
- 2-palčna vlečna kljuka
- instrumentarij LCD 
- 1360-kilogramski vitel s sintetično vrvjo 
- vetrobransko steklo, vgrajeno v karoserijo
- Priključek USB, 12-voltna vtičnica 
- varovala za roke 
- EPS.
 
CFMOTO CForce 1000 Overland s svojimi visokimi tehničnimi lastnostmi in širokimi možnostmi dodatne opreme postaja pomemben igralec v segmentu terenskih rekreativnih terenskih vozil - zaveznik, ki ne bo razočaral na najtežjih gorskih poteh ter na vsakem izletu ponuja vrhunsko moč in vodljivost.
 

Morda vas bo zanimalo tudi:

2023 CFMOTO ZFOCE 800 TRAIL popolno vozilo za dinamično doživetje

CFMOTO ZFOCE 800 TRAIL 2023 je popolno vozilo za dinamično doživetje na vsaki terenski vožnji. To športno vozilo SSV prinaša celo vrsto posodobitev, vključno z novo zunanjo podobo, 14-palčnimi litimi platišči, nadgrajenimi športnimi sedeži...

CITESTE MAI MULT