ZEEHO, ki spreminja obliko prevoza mestne mladine na delo

ZEEHO, ki spreminja obliko prevoza mestne mladine na delo

08.02.2023
Zdaj, ko so zelena potovanja postala svetovni trend, se podjetja s sodobnimi izdelki trudijo stopiti korak naprej, voznike po vsem svetu pa poganja nova energija. ZEEHO, hčerinsko podjetje družbe CFMOTO, se na trgu uveljavlja kot konkurenčen akter. Tehnološko zasnovana ponudba električnih skuterjev želi doseči dušo mlajše generacije kolesarjev.
 
Skuterji ZEEHO so okolju prijazni in se odlikujejo po učinkovitosti in nizkih stroških. Vsak model iz linije poganja vrhunska litij-ionska baterija v obliki torbice, ki zagotavlja učinkovit doseg. Če se radi vozite na dveh kolesih, bi morda morali razmisliti o opustitvi tradicionalnega skuterja v korist električnega.
 
 
Električni skuterji ZEEHO so opremljeni z baterijami, ki so prestale varnostne teste avtomobilske kategorije. Poleg tega imajo koristi od sistema za upravljanje baterij BMS, ki ga je podjetje CFMOTO razvilo samo. To pomeni, da ima ena baterija življenjsko dobo 2500 ciklov, kar pomeni do osem let, in do 300 000 km. Poleg tega lahko baterije delujejo pri nižjih temperaturah od -20° do 55°, kar pomeni, da so primerne za uporabo v večini podnebnih območij po vsem svetu. Velik plus je tudi hitro polnjenje.
 
Subelektrična znamka ZEEHO je bila uradno predstavljena lani na mednarodnem sejmu EICMA v Milanu, kjer so ljubitelji lahko občudovali koncept Magnet ob linijah AE8 in AE6.
 
Model AE8 je na voljo v dveh različnih izvedbah, AE8 S+ in AE8. Ta zeleni skuter lahko doseže največjo hitrost več kot 100 km/h, pospešek od 0 do 100 km/h pa doseže v 11 sekundah. Njegov največji doseg znaša 120 km. Baterijo lahko v dveh urah napolnite do 80 %.
 
Maksi skuter ZEEHO AE8 je ustvarjen tako, da ponuja enako raven moči in nadzora kot običajni motocikli na gorivo ter je zelo priročen z vidika inteligentnega medsebojnega povezovanja.
 
AE8 S+ je opremljen z Boschevim dvokanalnim sistemom ABS in drugimi kakovostnimi komponentami, ki zagotavljajo večjo zmogljivost.
 
AE6 je na voljo v dveh različicah: AE6+ in AE6 L1te. Ta e-skuter je lahko pametna in trendovska izbira za vožnjo na delo v mestih za mlade.