Naslednje možnosti so obvezne:

CFMOTO 800MT Touring

Referenca: CF800-5 TOURING

Izberite barvo:

Možnost zunanjega zaračunavanja

Možnost zunanjega zaračunavanja

Kontaktirajte nas za ceno!

Oglejte si podobne izdelke:

Cena

Znamka

Najnovejše

Imate vprašanje? Pustite nam sporočilo   Imate vprašanje? Pustite nam sporočilo

Slike izdelkov, predstavljene na spletnem mestu, so namenjene predstavitvi in se lahko na kakršen koli način (barva, videz itd.) razlikujejo od slik dobavljenih izdelkov, prav tako lahko vsebujejo manjša odstopanja od slik in opisov, predstavljenih na spletnem mestu.

* Ponudbe so na voljo do odprodaje zalog


Opis

CFMOTO 800MT Touring je zanesljiv potovalni motocikel za vsakodnevne mestne prevoze, pa tudi za izlete na dolge razdalje. Opremljen 2-valjni motor razvije do 91 konjskih moči. Pilot ima načina Sport in Rain ter elektronsko pospeševanje. Sprednje zavore na dveh kolutih in zadnje na enem kolutu, J.Juan, 320 mm oziroma 260 mm, zagotavljajo vrhunsko moč ustavljanja v vseh pogojih. Standardni sistem ABS. Paket vključuje 350W magneto, LED žaromete, zadnje luči, smernike in LED meglenke, USB+12V DC, 7 inčna TFT armaturna plošča.

Količina visokih tehničnih lastnosti daje motociklu 800MT povečane zmogljivosti za potovanja, tako da bodo kolesarji, ki so strastni do potovanj, uživali v moči, udobju pri vožnji na dolge razdalje in manevriranju.
Na ravni šasije CFMOTO 800MT temelji na obrnjenih teleskopskih vilicah KYB na sprednji strani z izboljšanim odzivom. Dolžina sprednjega hoda je 160 mm, kar ustreza zahtevam za pustolovsko pilotiranje. Nastavljivo zadnje vzmetenje, hodna dolžina 150 mm. Nastavitev vzmetenja je ugodna za vožnjo po razgibanem terenu, kar vozniku daje več samozavesti pri spopadanju z izzivi na poti. Vilice so zaščitene z nekaterimi plastičnimi ščitniki, ki so vgrajeni v pokrov prednjega kolesa.

CFMOTO 800MT ima 19-litrski rezervoar s prostornino tridimenzionalne zasnove, ki omogoča dobro stabilnost tako pri vožnji z dvignjenega položaja kot s sedeža. Ta touring model kitajske znamke je standardno opremljen z originalnimi odbijači, ki so v skladu s pravili. Odbijači so edinstveno integrirani v sprednjo zasnovo karoserije, kar daje značilen in veličasten videz ter hkrati ščiti rezervoar, sprednji in osrednji del karoserije.

Sistem ABS pri zavijanju zagotavlja maksimalno stabilnost in oprijem, tudi v situacijah nenadnega pojemka. Zaradi prednosti dvosmernega prestavnega mehanizma Quickshifter mora voznik uporabiti sklopko samo za speljevanje ali parkiranje. Preklop iz ene hitrosti v drugo poteka hitro in brez napora, kar omogoča izkušnjo, osredotočeno na vožnjo.

Tempomat. Ko je hitrost višja od 40 km/h in nad 4. prestavo, lahko voznik preklopi na tempomat in z gumboma RES oziroma SET poveča oziroma zmanjša hitrost. Največja hitrost (križarna) je nastavljena na 120 km/h. S pomočjo asistenta za tempomat lahko pilot vzdržuje fiksno hitrost brez pospeševanja. Opremljen s tempomatom zmanjšuje občutek utrujenosti pri potovanju na dolge razdalje in lahko zmanjša nepotrebne spremembe hitrosti. Prav tako izboljša učinkovitost porabe goriva.

Kolesar lahko med vožnjo kadarkoli preveri tlak v pnevmatikah in tako zazna morebitna odstopanja. Kolesar lahko prilagodi tlak v pnevmatikah, da se prilagodi različnim terenom, ki jih prečka.

CFMOTO 800MT Touring je opremljen s platišči s križnimi naperami, ki nudijo dobro odpornost na udarce. Njihova prednost je tudi zmanjšana teža kolesa. Med potovanjem se kolesa z naperami odlično spopadejo s težjimi razmerami na cesti. V nujnih primerih jih je enostavno popraviti.

Neravni in razgibani tereni lahko povzročijo težave. CFMOTO 800MT ima stabilizator, ki pomaga motociklu ostati stabilen na trdem terenu z gramozom ali koreninami. V primeru tresenja bo kolesar občutil manjšo utrujenost v predelu rok.

Aluminijaste škatle imajo skupno prostornino 63 litrov (35 litrov in 28 litrov) in so odporne na vodo in prah. Notranjost je odporna na praske. Škatle za shranjevanje so nameščene na stojalih in jih je mogoče enostavno odstraniti.

Drsna sklopka CF-SC izboljša izkušnjo preklopa iz ene hitrosti v drugo, v popolni varnosti in udobju.

Tehnične specifikacije:

 • motor 2 cilindra v vrsti, 799 ccm, tekočinsko hlajen, EFI, 8 ventilov, DOHC, 91 KM
 • načini Sport, Rain
 • elektronsko pospeševanje
 • sprednje zavore 2 diska, 320mm
 • zadnje zavore 1 disk, 260mm
 • abs
 • LED žarometi
 • magneto 350W
 • 7-palčni TFT digitalni zaslon
 • Vrata USB + 12V DC vtičnica
 • višina 825 mm
 • rezervoar 19 litrov
 • barva: Twilight Blue.

4 leta garancije.

Zgodovina CFMOTO

Podjetje Zhejiang CF Moto Power ima sedež v kitajskem mestu Hangčou, približno 1,5 ure vožnje iz Šanghaja. Tovarna »CFMoto« je specializirana za izdelavo vodno hlajenih motorjev s prostornino od 125 do 800 cm3, motornih koles in skuterjev, štirikolesnikov ter vozil side-by-side. CFMoto se ponaša z več kot 20 leti izkušenj v panogi in zagotavlja vrhunsko izdelavo z izjemno napredno tehnologijo, zato je vodilno podjetje na svojem področju na Kitajskem.  

Leta 2009 je podjetje CFMoto prejelo naziva tehnološko najnaprednejše tovarne s proizvodno zmogljivostjo 800.000 motorjev in 600.000 vozil. Podjetje »CFMoto« z močno razširjeno distribucijsko mrežo po Evropi, Severni in Južni Ameriki, Avstraliji, Novi Zelandiji in Afriki je pridobilo ugled in prepoznavnost, zato si nenehno prizadeva za vedno nove inovacije ter se želi razlikovati od konkurence. Ta prednost pred konkurenco izhaja iz nenehnega truda za inovacije, in to že 20 let. Ekipa 1000 strokovnjakov zagotavlja trajnosten in zdrav razvoj podjetja CFMoto, da le-to nenehno ostaja na vodilnem mestu v panogi. 

Podjetje CFMoto je doslej razvilo več kot 12 modelov in proizvedlo pet tipov tekočinsko hlajenih motorjev, za katere je pridobilo ustrezne licence. Ker je podjetje CFMoto pridobilo certifikat skladnosti s standardom ISO 9001:2000, morajo vsi izdelki prestati 20.000-kilometrski test. Certifikati EEC, EPA in DOT še dodatno potrjujejo to vrhunsko kakovost. 

CFMoto nenehno išče partnerje po vsem svetu. To jim bo tudi v prihodnje zagotavljalo vodilno mesto v panogi.