Naslednje možnosti so obvezne:

CFMOTO 800MT Touring '22

Referenca: CF800-5 TOURING

Izberite barvo:

Zahteva za testno vožnjo

Zahteva za testno vožnjo

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost najema

Možnost najema

5 let garancije

5 let garancije

Možnost zunanjega zaračunavanja

Možnost zunanjega zaračunavanja

Cena po ceniku

10.490 € *z DDV

9.989 € *z DDV

Slike izdelkov, predstavljene na spletnem mestu, so namenjene predstavitvi in se lahko na kakršen koli način (barva, videz itd.) razlikujejo od slik dobavljenih izdelkov, prav tako lahko vsebujejo manjša odstopanja od slik in opisov, predstavljenih na spletnem mestu.

* Ponudbe so na voljo do odprodaje zalog


Opis

CFMOTO 800MT Touring 2022 je zanesljivo touring motorno kolo za vsakodnevno pot na delo ali dolge izlete. Dvovaljni motor zagotavlja kar 91 konjskih moči. Voznik bo užival tudi v načinih za športno vožnjo in vožnjo v dežju ter elektronskem plinu. Prednje zavore z dvojnim kolutom in zadnje z enojnim s premerom 320 mm oz. 260 mm zagotavljajo neverjetno zavorno moč v vseh razmerah. Sistem ABS je standarden. V standardnem paketu dobite še 350-vatni zaganjalnik, sprednje LED-žaromete, zadnje LED-luči, LED-smernike in meglenke, USB + 12 V DC, 7-palčni TFT-zaslon na instrumentni plošči.

Skupek vseh izjemnih tehničnih zmogljivosti modelu 800MT zagotavlja izboljšane vozne lastnosti, tako da bodo lahko strastni motociklisti uživali v moči, udobju na dolgih vožnjah in odlični okretnosti.

Šasija modela CFMOTO 800MT se zanaša na obrnjene teleskopske sprednje vilice KYB z izboljšanim odzivom. Hod spredaj znaša 160 mm, kar zagotavlja obilo užitkov. Prilagodljivo zadnje vzmetenje, hod 150 mm. Zasnova vzmetenja je popolna za vožnjo po razgibanem terenu, kar vozniku zagotavlja več samozavesti pri spopadanju z izzivi na poti. Vilice ščitijo plastična varovala, integrirana v sprednji blatnik.

CFMOTO 800MT se ponaša z rezervoarjem prostornine 19 litrov s tridimenzionalno zasnovo, ki zagotavlja dobro stabilnost med vožnjo v visokem položaju ali ko sedite na sedežu. Ta touring model kitajske blagovne znamke je opremljen z originalno standardno cevno zaščito pred udarci. Odbijača sta na edinstven način integrirana v dizajn sprednjega dela šasije, kar zagotavlja edinstven in dodelan videz, hkrati pa ščiti rezervoar ter sprednji in sredinski del motocikla.

Sistem ABS za vožnjo skozi ovinke zagotavlja vrhunsko stabilnost in oprijem, tudi ob nenadnem zaviranju. Zaradi dvosmernega stikala za hitro prestavljanje mora voznik sklopko uporabljati samo ob zagonu ali med parkiranjem. Prestavljanje je hitro in preprosto, zaradi česar se lahko osredotočite na vožnjo.

Tempomat. Ko je hitrost nad 40 km/h in je menjalnik vsaj v 4. prestavi, lahko voznik vklopi tempomat ter z gumboma RES in SET zviša oz. zniža hitrost. Najvišja hitrost (tempomata) je 120 km/h. Z uporabo tempomata lahko voznik brez uporabe plina ohranja stalno vozno hitrost. Tempomat zmanjšuje utrujenost med dolgimi vožnjami in odpravlja nepotrebno prestavljanje. Poleg tega izboljšuje varčnost motorja.

Voznik lahko kadar koli med vožnjo preveri tlak v pnevmatikah in pravočasno prepozna morebitna odstopanja. Poleg tega lahko voznik prilagodi tlak v pnevmatikah, da bo ta primeren za različne podlage.

CFMOTO 800MT Touring je opremljen s platišči s prečnimi naperami, kar zagotavlja dobro odpornost proti udarcem. Poleg tega pa tudi zmanjšujejo težo koles. Med vožnjo se kolesa z naperami dobro spoprijemajo z zahtevnimi podlagami. V sili pa so tudi preprosta za popravilo.

Neravna in groba podlaga lahko povzroča težave. CFMOTO 800MT je opremljen s stabilizatorjem, ki pripomore k stabilnosti motornega kolesa na grobi podlagi, na primer makadamu, ali pri vožnji čez korenine. Pri vožnji čez grbine bo obremenitev za roke manjša.

Aluminijasta zaboja imata skupno prostornino 63 litrov (35 in 28 litrov) ter sta odporna proti vodi in prahu. Notranjost je odporna proti praskam. Prtljažna zaboja sta nameščena na nosilce in ju je mogoče preprosto odstraniti.

Drsna sklopka CF-SC izboljšuje prestavljanje v popolni varnosti in udobju.

Tehnične lastnosti:

 • vrstni dvovaljni motor, 799 cm3, tekočinsko hlajeni, EFI, 8 ventilov, DOHC, 91 KM
 • športni način, način za dež
 • elektronska dušilna loputa
 • prednje zavore z 2 kolutoma, 320 mm
 • zadnje zavore z 1 kolutom, 260 mm
 • ABS
 • LED-žarometi
 • zaganjalnik 350 W
 • 7-palčni digitalni TFT-zaslon
 • vrata USB + vtičnica 12 V DC
 • višina 825 mm
 • rezervoar 19 l
 • barva: Twilight modra

 

Pri nas lahko kupite komplet stranske in zgornje škatle po ceni 1700 EUR (z vsemi davki)

Zgodovina CFMOTO

Podjetje Zhejiang CF Moto Power ima sedež v kitajskem mestu Hangčou, približno 1,5 ure vožnje iz Šanghaja. Tovarna »CFMoto« je specializirana za izdelavo vodno hlajenih motorjev s prostornino od 125 do 800 cm3, motornih koles in skuterjev, štirikolesnikov ter vozil side-by-side. CFMoto se ponaša z več kot 20 leti izkušenj v panogi in zagotavlja vrhunsko izdelavo z izjemno napredno tehnologijo, zato je vodilno podjetje na svojem področju na Kitajskem.  

Leta 2009 je podjetje CFMoto prejelo naziva tehnološko najnaprednejše tovarne s proizvodno zmogljivostjo 800.000 motorjev in 600.000 vozil. Podjetje »CFMoto« z močno razširjeno distribucijsko mrežo po Evropi, Severni in Južni Ameriki, Avstraliji, Novi Zelandiji in Afriki je pridobilo ugled in prepoznavnost, zato si nenehno prizadeva za vedno nove inovacije ter se želi razlikovati od konkurence. Ta prednost pred konkurenco izhaja iz nenehnega truda za inovacije, in to že 20 let. Ekipa 1000 strokovnjakov zagotavlja trajnosten in zdrav razvoj podjetja CFMoto, da le-to nenehno ostaja na vodilnem mestu v panogi. 

Podjetje CFMoto je doslej razvilo več kot 12 modelov in proizvedlo pet tipov tekočinsko hlajenih motorjev, za katere je pridobilo ustrezne licence. Ker je podjetje CFMoto pridobilo certifikat skladnosti s standardom ISO 9001:2000, morajo vsi izdelki prestati 20.000-kilometrski test. Certifikati EEC, EPA in DOT še dodatno potrjujejo to vrhunsko kakovost. 

CFMoto nenehno išče partnerje po vsem svetu. To jim bo tudi v prihodnje zagotavljalo vodilno mesto v panogi. 

Testna vožnjaKontakt