PRAVILA IN POGOJI ZA SPLETNA NAROČILA

Z izbiro gumba "Dodaj v košarico" dodajte želene izdelke v košarico. V košarico lahko dodate več izdelkov iz različnih kategorij.

 

  1. Registracija naročila

Po dodajanju želenih izdelkov v košarico morate izbrati podatke za obračun, želeni način plačila in želeni način dostave (osebni prevzem v razstavnem prostoru ali dostava po kurirju). Pred pošiljanjem naročila ne pozabite prebrati splošnih pogojev in označite polje "S pošiljanjem naročila sprejemam splošne pogoje družbe CFMOTO Slovenija". Zadnji korak za pošiljanje naročila je gumb "Pošlji naročilo". Kmalu po pritisku na ta gumb boste prejeli elektronsko sporočilo s potrditvijo prijave naročila.

 

 

  1. Obdelava naročil

2.1. Po pošiljanju naročila iz "Nakupovalne košarice" vas bo kmalu kontaktiral eden od naših operaterjev, ki bo z vami določil podrobnosti v zvezi z dostavo. Po zahtevku za naročilo, oddanem na spletnem mestu, se samodejno ustvari poslano elektronsko sporočilo in ni potrditve, da so izdelki na zalogi. Če izdelki niso na zalogi, boste obveščeni o predvidenem času čakanja. Če se s tem čakalnim časom ne strinjate, boste prejeli denar nazaj, če je bilo plačilo opravljeno prek spleta. Po potrditvi naročila ga bodo obdelali naši operaterji, da bi določili podrobnosti o dostavi. Čas dostave je 1-3 delovne dni od potrditve naročila.

 

 2.2. Prav tako tako tako cena kot tehnične specifikacije ne predstavljajo nobene pogodbene obveznosti in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Fotografije izdelkov so informativne in med njimi in samim izdelkom lahko obstajajo razlike. Če so bile cene ali drugi podatki v zvezi z izdelki / akcijami prikazani napačno, tudi zaradi dejstva, da so bili napačno vneseni v podatkovno bazo, si pridržujemo pravico, da prekličemo dobavo tega izdelka in stranko po telefonu / elektronski pošti čim prej obvestimo o napaki, če izdelek še ni bil dobavljen, pa se plačani zneski vrnejo (glej spodaj Načini vračila).

 

 

  1. Načini plačila

3.1. Spletno plačevanje: na tej povezavi si lahko ogledate vse načine spletnega plačevanja, ki jih lahko uporabite na našem spletnem mestu: Na spletni strani si lahko ogledate naslednje načine plačevanja: Spletni načini plačevanja

3.2. Pošiljka po povzetju (ob dostavi po kurirju). Plačilo bo izvedeno v gotovini po kurirju, in sicer do 10.000 leijev za fizične osebe in 5.000 leijev za pravne osebe.

 

3.3. Plačilo ob prevzemu na razstavnem prostoru se lahko izvede na naslednje načine: z gotovino (do največ 10.000 leijev za fizične osebe / 5.000 leijev za pravne osebe), bančno kartico ali tarifno kartico.

 

 

  1. Načini dostave

Dostava bo izvedena v 4 delovnih dneh od potrditve naročila s strani predstavnika CFMOTO Slovenija (glej odstavek 2.1).

 

4.1. Kurirska dostava (standardna): Dostava je brezplačna za naročila v vrednosti nad 100 EUR. Za naročila, katerih vrednost je manjša od 100 evrov, je treba plačati stroške dostave.

 

4.2. Dvig iz razstavnega prostora: Dostava v razstavni prostor je brezplačna. Če ste izbrali dvig iz razstavnega salona s plačilom ob dvigu in so izdelki na zalogi, vas bo kontaktiral predstavnik CFMOTO Slovenija in prevzel vaše naročilo. Če izdelkov ni na zalogi v razstavnem salonu, ki ste ga izbrali ob registraciji naročila, vas bomo o prihodu v razstavni salon za prevzem obvestili po e-pošti ali SMS sporočilu. Od trenutka, ko prispejo, so izdelki v razstavnem prostoru 4 dni (vključno z dnem, ko prejmete obvestilo o prevzemu). Pri naročilih, plačanih prek spleta (s spletno kartico, plačilnim nalogom), imejte s seboj osebno izkaznico, da vam bomo lahko izročili izdelke. Pri pravnih osebah je potrebno tudi pooblastilo podjetja.

 

Opomba: Pogoji dostave se nanašajo na naročila, za katera ste izbrali plačilo po povzetju.

 

Če ste izbrali drug način plačila - spletno kartico, plačilni nalog, plačilo na obroke - se lahko rok dostave spremeni glede na registracijo plačila. Prosimo, da ob prejemu paketa skrbno prejmete prejete izdelke! Morebitna obvestila v zvezi s pomanjkanjem delov ali njihovo poškodbo med prevozom je treba ob prejemu paketa sporočiti predstavniku kurirske družbe; s predstavnikom kurirske družbe je treba obvezno skleniti zapisnik o najdbi. Poznejše reklamacije bo zelo težko rešiti, saj brez tega poročila kurirsko podjetje ne bo odgovarjalo.

 

 

  1. Naročilo

 

5.1. Z izpolnitvijo naročila se kupec strinja, da so vsi podatki, ki jih je posredoval in so potrebni za postopek nakupa, ob oddaji naročila pravilni, popolni in resnični.

 

5.2. Z izpolnitvijo Naročila se Kupec strinja, da lahko Prodajalec (CFMOTO Slovenija) stopi v stik z njim, na kakršen koli način, ki je na voljo / s katerim se strinja Prodajalec, v vseh primerih, ko je potrebno stopiti v stik s Kupcem.

 

5.3. Prodajalec lahko prekliče naročilo, ki ga je oddal Kupec, po predhodnem obvestilu, naslovljenem na Kupca, ne da bi katera koli od strank imela kakršno koli naknadno obveznost do druge stranke ali ne da bi katera koli stranka lahko od druge zahtevala odškodnino v naslednjih primerih:

5.3.1. če banka izdajateljica kupčeve kartice ne sprejme transakcije v primeru spletnega plačila;

5.3.2. razveljavitve transakcije s strani obdelovalca kartice, ki ga je odobril prodajalec, v primeru spletnega plačila;

5.3.3. podatki, ki jih je stranka/kupec navedel na spletnem mestu, so nepopolni in/ali nepravilni.

 

 

  1. Pravica do umika

6.1. Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe oziroma vrniti blago v 14 koledarskih dneh, ne da bi navedel razlog in ne da bi mu nastali drugi stroški razen stroškov dobave. Tako je v skladu z zakonom GEO št. 34/2014 rok za vračilo Blaga oziroma odpoved Storitvi poteče v 14 koledarskih dneh od dneva, ko Kupec vstopi v fizično posest kupljenega Blaga;

 

6.2. Če se Kupec odloči odstopiti od Pogodbe, bo lahko izpolnil obrazec za vračilo, ki ga najde na spletni strani https://www.cfmoto.si, nato pa ga bo poslal na naslov [email protected]. [email protected].

 

6.3. Če stranka/kupec zahteva odstop od pogodbe v zakonskem roku za odstop od pogodbe, mora vrniti tudi morebitna darila, ki so spremljala zadevni izdelek. Če je naročilo plačano, bo prodajalec vrnil znesek najpozneje v 14 (štirinajstih) dneh od dneva, ko je prejel vrnjeno blago. Znesek bo vrnjen na naslednji način:

6.3.1. za Naročila, plačana z bančno kartico: s povračilom na račun, s katerega je bilo opravljeno plačilo;

6.3.2. za Naročila, plačana s PO: z bančnim nakazilom;

6.3.3. za Naročila, plačana z gotovino / v gotovini v prodajnem salonu: z vračilom gotovine v prodajnem salonu ali z vračilom vrednosti izdelka na bančni račun, ki ga je poslala stranka;

6.3.4. za Naročila, plačana s potrošniškim kreditom: s preklicem / ponovnim izračunom pogodbenih tarif.

6.3.5. za Naročila, plačana s kriptovaluto, se povračilo izvede v fiat valuti na račun, ki ga je navedla Stranka. V izogib dvomu se razume, da so Transakcije v virtualni valuti nepovratne in NETOPIA ali CFMOTO Slovenija nista dolžni Stranki povrniti vrednosti Transakcije, obdelane v virtualni valuti.

 

6.4. Če je blago vrnjeno v stanju, v katerem ga ni več mogoče prodati kot novega (odprta embalaža, manjkajoči dodatki, blago je poškodovano), si pridržujemo pravico, da zahtevamo plačilo za vrnitev blaga v prvotno stanje, odvisno od primera, ali za kritje razlike v ceni zaradi prodaje izdelka kot rabljenega, ali da na zahtevo kupca ponovno pošljemo blago, pri čemer stroške dostave nosi kupec.

 

6.5. Zmanjšanje vrednosti vrnjenega blaga Ker kupec pri prodaji na daljavo nima možnosti preveriti blaga pred sklenitvijo pogodbe, ima pravico odstopiti od pogodbe. Iz istega razloga lahko Kupec kupljeno Blago preizkusi in preveri v obsegu, ki je potreben za ugotovitev narave, lastnosti in načina delovanja Blaga.

 

Da bi ugotovil naravo, značilnosti in način delovanja Blaga, mora Kupec z Blagom ravnati in ga pregledati na enak način, kot bi to lahko storil v resnični fizični trgovini. Na primer: Kupec lahko izdelek preizkusi, ne sme pa ga nositi. Kupec je odgovoren le za zmanjšanje vrednosti Blaga, ki je posledica manipulacij, ki niso potrebne za določitev narave, lastnosti in delovanja Blaga. Če kupec uveljavlja pravico do odstopa od pogodbe po uporabi blaga v obsegu, ki presega mejo, potrebno za ugotovitev njegove narave, lastnosti in načina delovanja, je kupec odgovoren za vsako zmanjšanje vrednosti blaga. Dodatki (navodila za uporabo, kabli itd.) v škatli z Blagom in njegova originalna embalaža so sestavni del Blaga. Zato je kupec dolžan pri uveljavljanju pravice do odstopa od pogodbe blago vrniti v originalni nepoškodovani embalaži, zaščiteno z ovojem s folijo za raztegljivo plastično embalažo ali zapakirano v kartonski škatli in skupaj z vso dodatno opremo.

 

Vrnjeno blago, ki kaže znake obrabe (madeži, praske, upogibi, razpoke, udarci itd.), se lahko vrne šele po uskladitvi, ki vključuje stroške higiene, kozmetike, popravila, zamenjave poškodovanih delov in vrnitve v komercialno obliko za prodajo kot rabljenega izdelka. Končna vrednost se določi glede na vrednost delov, ki jih je treba zamenjati, in obnovitvenih del ali kot razlika med začetno vrednostjo novega izdelka in prodajno vrednostjo rabljenega izdelka. Za vsako zmanjšanje vrednosti blaga, ki je posledica ravnanja z blagom, razen tistega, ki je potrebno za določitev narave, lastnosti in delovanja blaga, je odgovoren kupec. Enakovredna vrednost pristojbine za zmanjšanje vrednosti bo Kupcu sporočena ob prejemu vrnjenega Blaga.

 

6.6. Če prodajalec ne more dobaviti blaga, ki ga je naročil kupec, bo o tem obvestil kupca in mu na njegov račun vrnil vrednost blaga in/ali storitve najpozneje v 7 (sedmih) dneh od dneva, ko je prodajalec izvedel za to, ali od dneva, ko je kupec izrecno izrazil svojo namero, da odstopi od pogodbe.

 

6.7. Blago, za katero pravica ni zavarovana

Za izdelke, naročene po posebnih, zunanjih naročilih, za katere je bilo zahtevano predplačilo in ki so bili prineseni na zahtevo stranke, ne velja pravica do odstopa od pogodbe. Za vnaprej naročene izdelke, ki se jim želi stranka iz različnih razlogov odpovedati, lahko prodajalec zadrži do 100 % predplačila, ki ga je stranka predložila.

 

 

  1. Garancije

7.1. Za vse blago, ki ga prodaja prodajalec, veljajo garancijski pogoji v skladu z veljavno zakonodajo in poslovno politiko proizvajalcev. Blago je novo, v originalni embalaži in izvira iz virov, ki jih odobri posamezni proizvajalec.

 

7.2. V primeru Blaga, ki ga prodaja in dobavlja CFMOTO Slovenija, bo kupec ob dobavi za vsako Blago, za katero velja garancija, prejel garancijski list z vsemi podatki o servisnem centru, ki zagotavlja popravila v garancijskem roku.