O NAS

 

 

CFMOTO razvija, proizvaja, trži in dobavlja najbolj zanesljive in stroškovno učinkovite motorje za motorna kolesa in skuterje, terenska vozila, gospodarska vozila, čolne in motorne športe na svetu. Podjetje CFMOTO, ki je bilo ustanovljeno leta 1989 in sodeluje z več kot 1500 družabniki, je razvilo 98 modelov vozil in 51 modelov motorjev, ki se distribuirajo v več kot 70 državah in regijah. Podjetje CFMOTO se prebija med napredne svetovne proizvajalce na področju motornih športov in si prizadeva prodajalcem in ljubiteljem po vsem svetu dobavljati neverjetne izdelke.

 

TEHNOLOGIJA IN INOVACIJE

Raziskovalno in razvojno ekipo družbe CFMOTO sestavlja 200 zaposlenih v petih državah. Naši oblikovalci so se potrudili pri oblikovanju vozil in motorjev, v lasti imamo več kot 110 registriranih patentov in neodvisnih intelektualnih pravic, težnja po inovacijah pa se razteza tudi na našo dodatno opremo. S sredstvi naprednega raziskovalnega in razvojnega centra CFMOTO napreduje v smeri vrhunskega proizvajalca na področju motornih športov.

 

OSREDOTOČENOST NA KAKOVOST

Tehnologija in kakovost sta srce in duša našega poslovanja. Medtem ko uživate v nepredstavljivem užitku v vožnji, se vozi tudi naš sistem vodenja kakovosti. Čas, trud in strokovno znanje, vloženi v razvoj našega sistema upravljanja, nam omogočajo, da zagotavljamo izjemne in zaupanja vredne izdelke neprimerljive kakovosti.

 

 

VREDNOST ZA UPORABNIKA

"Brez uporabnega namena, brez opravičila za obstoj". Z več kot 20-letnimi strokovnimi izkušnjami v industriji motornih koles je CFMOTO vedno predan zagotavljanju optimalne uporabniške vrednosti za vsak izdelek, na podlagi česar imajo izdelki CFMOTO bolj kot katera koli druga vozila koristi od neverjetnega bogastva izkušenj iz desetletij na tem močno konkurenčnem področju in se izkažejo kot idealen partner za uživanje v življenju in raziskovanje sveta.