Naslednje možnosti so obvezne:

CFMOTO CForce X5 520L EPS Euro5

Izberite barvo:

Hunting
Mud
Sand
Snow
Trail
Work
Homologacija "Euro5"

Homologacija "Euro5"

Zahteva za testno vožnjo

Zahteva za testno vožnjo

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost najema

Možnost najema

Možnost zunanjega zaračunavanja

Možnost zunanjega zaračunavanja

Garancija 2 leti

Garancija 2 leti

Najbolje prodajani ATV v Evropi

Najbolje prodajani ATV v Evropi

Cena po ceniku

8.374 € *z DDV

7.955 € *z DDV

Slike izdelkov, predstavljene na spletnem mestu, so namenjene predstavitvi in se lahko na kakršen koli način (barva, videz itd.) razlikujejo od slik dobavljenih izdelkov, prav tako lahko vsebujejo manjša odstopanja od slik in opisov, predstavljenih na spletnem mestu.

* Ponudbe so na voljo do odprodaje zalog


Opis

CFMOTO X5 CForce 520L EPS je dvosedežni štirikolesnik, razvit posebej za delo ali zabavo zunaj urejenih poti. Ta 500-kubični štirikolesnik je opremljen z zmogljivim in varčnim enovaljnim motorjem gibne prostornine 495 cm3 s 34 KM, samodejnim menjalnikom CVT, sprednjimi/zadnjimi hidravličnimi zavorami, standardni paket za udobje uporabnika pa obsega neodvisno sprednje/zadnje vzmetenje z dvojno A-roko in električno servokrmiljenje EPS. Kakovostne komponente in izjemne zmogljivosti dopolnjuje sodoben ter privlačen videz z več možnimi barvami, zaradi česar je CFMOTO X5 CForce 520L EPS popoln model za navdušence nad terensko vožnjo, ki iščejo ugoden, zmogljiv in zanesljiv štirikolesnik, ki jih ne bo pustil na cedilu.

 

Cena vključuje servokrmiljenje EPS, vitel, aluminijasta kolesa, sistem CVTech, hrbtno naslonjalo za sopotnika, priklop, 25-palčne pnevmatike CST.

Oranžna, kamuflažna in siva barva stanejo 100 evrov bruto.

To vozilo lahko vozite z vozniškim izpitom kategorije B.

Prikazana cena velja za različico s homologacijo EURO 5.

 

 

Zgodovina CFMOTO

Podjetje Zhejiang CF Moto Power ima sedež v kitajskem mestu Hangčou, približno 1,5 ure vožnje iz Šanghaja. Tovarna »CFMoto« je specializirana za izdelavo vodno hlajenih motorjev s prostornino od 125 do 800 cm3, motornih koles in skuterjev, štirikolesnikov ter vozil side-by-side. CFMoto se ponaša z več kot 20 leti izkušenj v panogi in zagotavlja vrhunsko izdelavo z izjemno napredno tehnologijo, zato je vodilno podjetje na svojem področju na Kitajskem.  

Leta 2009 je podjetje CFMoto prejelo naziva tehnološko najnaprednejše tovarne s proizvodno zmogljivostjo 800.000 motorjev in 600.000 vozil. Podjetje »CFMoto« z močno razširjeno distribucijsko mrežo po Evropi, Severni in Južni Ameriki, Avstraliji, Novi Zelandiji in Afriki je pridobilo ugled in prepoznavnost, zato si nenehno prizadeva za vedno nove inovacije ter se želi razlikovati od konkurence. Ta prednost pred konkurenco izhaja iz nenehnega truda za inovacije, in to že 20 let. Ekipa 1000 strokovnjakov zagotavlja trajnosten in zdrav razvoj podjetja CFMoto, da le-to nenehno ostaja na vodilnem mestu v panogi. 

Podjetje CFMoto je doslej razvilo več kot 12 modelov in proizvedlo pet tipov tekočinsko hlajenih motorjev, za katere je pridobilo ustrezne licence. Ker je podjetje CFMoto pridobilo certifikat skladnosti s standardom ISO 9001:2000, morajo vsi izdelki prestati 20.000-kilometrski test. Certifikati EEC, EPA in DOT še dodatno potrjujejo to vrhunsko kakovost. 

CFMoto nenehno išče partnerje po vsem svetu. To jim bo tudi v prihodnje zagotavljalo vodilno mesto v panogi. 

Testna vožnjaKontakt