Naslednje možnosti so obvezne:

CFMOTO CFORCE 850 XC EPS Euro5

Izberite barvo:

Hunting
Mud
Sand
Snow
Trail
Work
Homologacija "Euro5"

Homologacija "Euro5"

Zahteva za testno vožnjo

Zahteva za testno vožnjo

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost obročnega odplačevanja

Možnost najema

Možnost najema

Možnost zunanjega zaračunavanja

Možnost zunanjega zaračunavanja

Garancija 2 leti

Garancija 2 leti

Najbolje prodajani ATV v Evropi

Najbolje prodajani ATV v Evropi

Cena po ceniku

11.990 € *z DDV

10.911 € *z DDV

Slike izdelkov, predstavljene na spletnem mestu, so namenjene predstavitvi in se lahko na kakršen koli način (barva, videz itd.) razlikujejo od slik dobavljenih izdelkov, prav tako lahko vsebujejo manjša odstopanja od slik in opisov, predstavljenih na spletnem mestu.

* Ponudbe so na voljo do odprodaje zalog


Opis

CFMOTO CFV 850 XC EPS is one of the newest 2 seats CFMOTO ATVs. The power, maneuverability, comfort and comprehensive features allow it to adapt efficiently on your favorite off-road routes when going out with friends for a walk or a race or for simple utility tasks around the household, farm or cottage, when you have to transport materials or equipment, when you want to work in the field, arrange the garden or clean the snow deposited in the cold season. With a modern and very attractive design, reliable and fully equipped for adventure, CForce 850 XC is ready for adventure.

Features

 • 65 hp V-Twin, liquid cooled 8-valve engine
 • Easy-shift gate system
 • 12-Function digital gauge, w/hours, brightness adjust & voltage
 • CVTech transmission
 • Electronic Power Steering
 • Double A-Arm front suspension, Independent trailing arm rear
 • Fully adjustable gas shocks
 • Ground clearance: 11”
 • 14” alloy wheels, 26 inch radial tires
 • 2” receiver hitch
 • USB & DC power outlet, LED projector beam headlights, & LED running lights
 • 3000lb winch

The colors orange and camouflage cost +100 eur gross.

This vehicle is driven with a category B license.

The price displayed is for the version with Euro5 homologation (registrable at the town hall).

Zgodovina CFMOTO

Podjetje Zhejiang CF Moto Power ima sedež v kitajskem mestu Hangčou, približno 1,5 ure vožnje iz Šanghaja. Tovarna »CFMoto« je specializirana za izdelavo vodno hlajenih motorjev s prostornino od 125 do 800 cm3, motornih koles in skuterjev, štirikolesnikov ter vozil side-by-side. CFMoto se ponaša z več kot 20 leti izkušenj v panogi in zagotavlja vrhunsko izdelavo z izjemno napredno tehnologijo, zato je vodilno podjetje na svojem področju na Kitajskem.  

Leta 2009 je podjetje CFMoto prejelo naziva tehnološko najnaprednejše tovarne s proizvodno zmogljivostjo 800.000 motorjev in 600.000 vozil. Podjetje »CFMoto« z močno razširjeno distribucijsko mrežo po Evropi, Severni in Južni Ameriki, Avstraliji, Novi Zelandiji in Afriki je pridobilo ugled in prepoznavnost, zato si nenehno prizadeva za vedno nove inovacije ter se želi razlikovati od konkurence. Ta prednost pred konkurenco izhaja iz nenehnega truda za inovacije, in to že 20 let. Ekipa 1000 strokovnjakov zagotavlja trajnosten in zdrav razvoj podjetja CFMoto, da le-to nenehno ostaja na vodilnem mestu v panogi. 

Podjetje CFMoto je doslej razvilo več kot 12 modelov in proizvedlo pet tipov tekočinsko hlajenih motorjev, za katere je pridobilo ustrezne licence. Ker je podjetje CFMoto pridobilo certifikat skladnosti s standardom ISO 9001:2000, morajo vsi izdelki prestati 20.000-kilometrski test. Certifikati EEC, EPA in DOT še dodatno potrjujejo to vrhunsko kakovost. 

CFMoto nenehno išče partnerje po vsem svetu. To jim bo tudi v prihodnje zagotavljalo vodilno mesto v panogi. 

Testna vožnjaKontakt